Bestanden delen en organiseren

Kennisnet leerkrachtenOp ‘Leerkracht Kennisnet‘ schreef Tessa van Zadelhoff afgelopen dinsdag een interessant berichtje dat een aardige aanvulling is op mijn eerder verschenen bericht “Handige online tools voor leerkrachten…“. Titel van Tessa’s bericht: “Tessa’s top webtips voor in de les: delen en organiseren“.

Als het nieuwe jaar begint en de kerstboom de deur uitgaat voelen veel mensen de behoefte aan een schoonmaak of opruiming. In deze webtips vindt u daarom websites die u kunnen helpen om uw bestanden beter te organiseren…” Lees verder >>

N.a.v. mijn hierboven genoemde bericht mailde Eric Redegeld

In het kader van Internationalisering doe ik op mijn school veel projecten met buitenlandse scholen. Ik gebruik dan veel deze website ‘Cooltoolsforschools. wikispaces.com‘. Altijd handig

Tools for Schools

Eric, hartelijk dank voor deze tip!

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone