Website gespot: Wereldoorlogen.yurls.net

wereldoorlogen.yurls.netMeester Henk Vink heeft een prachtige Yurls gemaakt met informatie over de 1e en de 2e Wereldoorlog: Wereldoorlogen.yurls.net. Deze nieuwe Yurls wordt en is (al) een prachtige bron van informatie en goed te gebruiken bij de verschillende geschiedenismethoden. Meester Henk zegt over zijn Yurls: “Deze site is een uitvloeisel van mijn 1e Yurls site en gespecialiseerd in de beide Wereldoorlogen. Voorlopig verwijs ik nog naar mijn bladzijde op http://meesterhenk.yurls.net” (1e Wereldoorlog2e Wereldoorlog). In de loop van de komende tijd zullen de links/foto’s en video’s naar deze site verhuizen.

Wereldoorlogen.yurls.net is nog een hele jonge site (28-1-2011) en volop in ontwikkeling. De pagina’s kunnen nog van naam veranderen of zelfs geheel weggelaten worden, aldus een mededeling op de site. Bij het tabblad ‘updates‘ kun je de veranderingen bijhouden.

Meester Henk is ook te volgen op Twitter: @meesterhenkvink.

wereldoorlogen.yurls.net

Meester Henk, heel veel succes met de opbouw van deze Yurls!!

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

3 Reacties op “Website gespot: Wereldoorlogen.yurls.net

  1. heey,

    ik wist dit niet maar toen ik bij google afbeelding yurls.net typte toen zag ik het plaatje van de yurls.
    en henk is mijn meester dus zien we elkedag die yurls haha.

    groetjes mayra

De reacties zijn gesloten.