Onderwijs 2.0 Dag Zuid-Holland

Via Twitter kreeg ik deze tweet…

Onderwijs 2.0 Dag

Op 28 september a.s. wordt in Vlaardingen de eerste ‘Onderwijs 2.0 Dag‘ gehouden. Lijkt me best wel leuk! Zet deze activiteit in m’n agenda. Heb vanaf 1 september a.s. tijd om dit soort interessante evenementen te volgen :-) Zit ik lekker in de FPU!

Onderwijs 2.0 DagDe ‘Onderwijs 2.0 Dag‘ richt zicht op het gebied van onderwijsvormen, leerprocessen, innovatie, social media, internet, apps, leidinggeven, kennis delen, samenwerken, slimmer werken, anders organiseren, etc. Deze dag wordt georganiseerd voor jou als leerling, student, docent, manager, directeur, bestuurder, adviseur, projectleider of onderwijs-geïnteresseerde. De dag biedt je een platform en een netwerk.

In de lijn van 2.0 zien de organisatoren van deze dag veel initiatieven waarin ‘co-creatie’ centraal staat. Zij hebben deze initiatieven voor je bekeken en daaruit enkele pareltjes geselecteerd. Ze vormen de basis voor de workshops en events waaraan je jouw bijdrage kan leveren op de ‘Onderwijs 2.0 Dag‘.

Meer informatie, de lokatie, het tijdstip en inschrijven voor deze dag op de site ‘Onderwijs 2.0 Dag‘.

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

Eén reactie op “Onderwijs 2.0 Dag Zuid-Holland

  1. Fantastisch idee,eindelijk in Nederland.Slechts 3.5uur rijden met de trein.Ik hoop toch dat dit idee navolging krijgt wat centraler in ons land.

De reacties zijn gesloten.