Hoe volg je de hashtag #yurls zonder Twitter-account?

Hashtag YurlsZit je op Twitter en heb je een Yurls-pagina, dan volg je waarschijnlijk de hashtag #yurls of tweet je hier de laatste wijzigingen die je hebt aangebracht op jouw Yurls. Zit je niet op Twitter, maar heb je wel een Yurls, dan zou je eigenlijk deze hashtag (#) moeten volgen om op de hoogte te blijven van hetgeen er op allerlei Yurls-pagina’s is gewijzigd of is bijgekomen. En… je kunt de wijzigingen op jouw Yurls-pagina met andere Yurls-bezitters delen. Op dit moment vliegen de tweets voorbij over Sint-pagina’s die aangevuld zijn met nieuwe links of weer opengesteld zijn voor bezoekers. Kortom: heb je een Yurls-pagina voor je school of klas, dan moet je #yurls volgen. En binnenkort komen natuurlijk de pagina’s m.b.t. Kerst aan de beurt. Kortom: handig dus! Ook Sipke Kloosterman – de maker van Yurls – geeft via Twitter de laatste nieuwtjes over Yurls door. Dus, heet van de naald!

En…, wil je niet op Twitter… Geen punt! Ook zonder Twitteraar te zijn, kun je de Tweets over Yurls volgen. Er zijn diverse mogelijkheden:

  • Maak in jouw browser een bladwijzer naar:
  • Plaats een add-on of extensie in je browser. Daarmee kun je ook op de hashtags #yurls zoeken.
  • Heb je een RSS-lezer ((bijvoorbeeld het gratis online Google Reader)), dan is het helemaal makkelijk. Abonneer je op de RSS-feed
    http://search.twitter.com/search.atom?lang=nl&q=yurls en alle nieuwe tweets met de hastag #yurls verschijnen automatisch in je RSS-reader (met dank aan Trendmatcher.nl: “Mist nu niemand de RSS feeds van Twitter?).
  • En dan is er nog een laatste mogelijkheid. Op jouw Yurls-pagina kun je een Twitter-box plaatsen. Ga naar ‘Nieuwe box’. Kies bij de ‘Yurls standaard-boxen’ de Twitter-box. Geef in het scherm ‘Box instellingen’ de box een naam en zet achter ‘Twitter accountnaam’ “yurls”. Klik op ‘Bevestig’ en klaar is ie.

Overigens: volg je het Yurls-blog ‘Yurls Nieuws en Tips’? Ook dit blog kun je in je RSS-lezer volgen… Automatisch de nieuwste berichten!

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

Eén reactie op “Hoe volg je de hashtag #yurls zonder Twitter-account?

De reacties zijn gesloten.