15 Tips voor het gebruik van het digibord

digibordOnlangs verscheen op Kennisnet Middelbaar beroepsonderwijs (mbo) een vertaling van het artikel “The Ten No Nos of Teaching with a Projector or Interactive Whiteboard” (Blog “The Innovative Educator”). Karin Winters vertaalde dit artikel in het Nederlands en gaf het de titel “10 don’ts voor onderwijs met een digibord”.

Zelf heb ik ooit “15 tips voor het gebruik van het SMART Board” (oktober 2010) geschreven. Wellicht een aardige aanvulling op het hierboven genoemde artikel. Ik heb deze “tips” geschreven vanuit eigen ervaringen met het SMART Board, maar deze tips zijn (uiteraard) ook van toepassing op andere digibordmerken. Je vindt de tips hieronder.

15 Tips voor het gebruik van het SMART Board

                                                                                   
Je kunt deze tips – desgewenst – ook rechtstreeks downloaden (pdf) uit mijn Dropbox.

Mocht jij ook tips hebben voor het gebruik van het digibord in de klas, deel ze dan a.u.b. en plaats jouw tip(s) als reactie bij dit bericht.

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone