BoekTweePuntNul-webtools verschijnen online

AvdD en BoekTweePuntNulAad van der Drift plaatst momenteel dagelijks één van de 125 webtools die worden genoemd in BoekTweePuntNul (waar ik ook een bijdrage aan heb mogen leveren) op zijn weblog. Elke blogpost – waarin een webtool aan de orde komt – bevat een korte omschrijving van de tool, een filmpje met meer uitleg over de tool en eindigt met een link die verwijst naar de website van betreffende tool. Handig! Alle 125 in het boek beschreven webtools bij elkaar! Een overzicht van de tot nu toe door Aad gepubliceerde webtools kun je vinden in de categorie ‘Webtools’.

AvdD-weblog

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone