Mijn Surftips van 02/08/2012

 • “Op zoek naar een gemakkelijke tool om een miniatuur afdruk te maken van een website? Deze tool doet het. Gewoon de URL ingeven van een bepaalde website, waarbij je kan kiezen om enkel het scherm, of de hele pagina te nemen, en hups, het resultaat is daar. Je kan de thumbnail downloaden in 150, 320, 640, 800, 1024 of 1280 pixels groot. [Taal: ENG]” Bron: Netties.be

  tags: thumbnail thumbalizr screenshot onderwijs

 • “Tegenwoordig is een opslagcapaciteit van 16 gigabyte voor een geheugenstick heel normaal, zodat u genoeg ruimte hebt om tal van documenten, muziekbestanden en foto’s onderweg mee te nemen. Een usb-stick kan echter ook worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u altijd een aantal handige programma’s bij u hebt. We zetten de handigste freeware op een rij: gratis software die u voortaan gewoon in uw broekzak bij u draagt…”

  tags: usb-stick onderwijs

 • “In “Bouw een lichaam” kun je de verschillende functies van het het menselijk lichaam opbouwen door de botten, organen e.d. op de juiste plaats te slepen. Elk onderdeel is voorzien van een beschrijving. Onderdelen: skelet, spijsvertering, ademhaling, zenuwstelsel, afscheiding en bloedomloop. Een prachting programma. Helaas in het Engels. Voor gebruik op de basisschool veel te moeilijk, maar wel erg leuk om zelf eens te bekijken…”

  tags: biologie anatomie lichaam onderwijs

 • “Van alle Office-alternatieven die we al onder ogen kregen vertoont Kingsoft Office Suite Free 2012 ontegensprekelijk de meeste overeenkomsten met de kantoorsoftware van Microsoft. Aan de buitenkant dan toch, want qua functionaliteit en stabiliteit kan deze Chinese kloon nog niet tippen aan het origineel. Daar staat dan weer wel tegenover dat het pakket gratis is…”

  tags: microsoft office kloon onderwijs

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

Eén reactie op “Mijn Surftips van 02/08/2012

De reacties zijn gesloten.