Leer goed je tanden poetsen met Ben de Bever [spel]

Ben de BeverBen de Bever” is een initatief van de Belgische Christelijke Mutualiteit (ziektenkostenverzekering?) en maakt deel uit van hun gezondheidsproject “Ben de Bever. Laat je tanden zien.” Met dit project wil CM Belgische kinderen op school én thuis op een speelse manier aanzetten tot een goede tandhygiëne. Maar het interactieve deel van deze site is ook goed te gebruiken door Nederlandse kindertjes. Dit interactieve deel heet “Bens Bos” en is bedoeld om kinderen op een prettige manier met diverse items m.b.t. tandzorg te laten kennismaken. Ben de Bever zit in het derde leerjaar van de beverschool. De site is dus gericht op leerlingen van onze groep 5. Alles over Ben de Bever vind je op de pagina “De familie van Ben”.

Ben de Bever

Op de site staat  – voor zover ik het heb kunnen zien – geen reclame. Leuke om te doen. Let wel: “Ben de Bever” staat online gedurende de looptijd van dit project.

Gespot via ‘t Vlaamse klassenblog “Groeigras

André Manssen

blogt over gratis webtools, handige tips & trucs, lesideeën, lesmateriaal en allerlei online zaken die hij interessant en leuk vindt voor het basisonderwijs.

2 gedachten over “Leer goed je tanden poetsen met Ben de Bever [spel]

Reacties zijn gesloten.