Yurls met digitale prentenboeken gemaakt met Storybird

StorybirdJuf Tiny Rossar (@TinyRossar) van de Centrumschool Beveren-Waas (Vlaanderen) heeft op haar – omvangrijke – Yurls een pagina gemaakt waarop zij door haar leerlingen bedachte en met het online programma Storybird gemaakte digitale prentenboeken plaatst. De links naar al die prentenboeken staan op de pagina “Storybird (een boekje maken)

De leerlingen hebben allemaal een eigen login bij Storybird en kunnen dus ook thuis aan hun prenten-boeken werken. Een heel leuk initiatief met een geweldig resultaat!

“Met Storybird kunnen jullie zelf een verhaal bedenken bij heel veel prenten. Je kan dan een boekje maken en dit boekje met anderen delen. Het is dan mogelijk elkaars verhaal te lezen. Ik heb voor jullie al een login gemaakt!

Storybird; voorbeeld

Wil je ook genieten van al die leuke digitale prentenboekjes? Ga eens kijken op de Yurls van juf Tiny. Wellicht word je enthousiast en wil je jouw leerlingen ook een leuk prentenboekje laten maken. Leuk als ICT-opdracht voor het zelfstandig werken of een creamiddag. En  is er op school geen tijd voor, dan is dit een leuke (alternatieve) huiswerk opdracht. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Storybird, dan moet je maar eens op onderstaande links klikken…

Storybird: de website

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

2 Reacties op “Yurls met digitale prentenboeken gemaakt met Storybird

De reacties zijn gesloten.