De Yurls Webpaden gehen über die Grenze..!!

Die Alten RömerGelezen op het weblog “Yurls Nieuws en Tips”: “Eerste Duitse Yurls webpaden nu online!” De inmiddels in het Nederlandse onderwijs veel gebruikte Webpaden van Jack Nowee gaan over de grens! Export naar Duitsland! Und auch mit einem “Arbeitsblatt”, onder de naam: “POLS-Netzwerk-Niederlande, Internet und Schule”.

In opdracht van POLS Netwerk maakte Jack Nowee voor Yurls de eerste Duitstalige webpaden. In eerste instantie bedoeld voor Duitse scholen, maar natuurlijk ook zeer de moeite waard voor het middelbaar onderwijs in Nederland. De eerste Duitse webpaden gaan over de zintuigen, de Romeinen en de Olympische Spelen.”

De Webpaden heten overigens in het Duits Webwege. Verschenen zijn inmiddels:

Eerder lanceerde POLS Netwerk een Duitstalige versie van “Digibord op School”: www.digiboardportal.de.

Digiboardportal.de

Jack en Sipke, hartelijk gefeliciteerd met jullie nieuwe initiatieven!! Dat het allemaal bij onze oosterburen maar net zo een groot succes en net zoveel gebruikt mag gaan worden als hier in Nederland. Dus – beste lezers – onthoud en zegt het voort: behalve tulpen en kaas exporteert Nederland nu ook Webwege en een Digiboardportal :-)

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

Eén reactie op “De Yurls Webpaden gehen über die Grenze..!!

De reacties zijn gesloten.