Website gespot: Show My Street (een soort Streetview)

Show My StreetStreetview van Google in combinatie met Google Maps is natuurlijk geweldig! Maar Show my Street is helemaal het einde! Je krijgt een groot wit scherm te zien met slechts een invoerveld. Typ hierin je adres, je huis-nummer en je woonplaats (volgorde maakt niet uit) en een foto van je huis staat op je scherm.

Rapenburg Leiden

En net zoals bij Streetview kun je met je muisaanwijzer met de grote witte pijlen een virtuele rondwandeling maken in jouw wijk. En.., het programma werkt ontzettend snel. Op de een of andere manier heeft men – denk ik – toch gebruik gemaakt van Streetview, maar hoe..??

Je kunt dit programma inzetten bij bijvoorbeeld verkeer. Gauw even een foto van een gevaarlijke verkeerssituatie te voorschijn halen.

Update 3 augustus 2012
Een lezer van dit blog meldde mij het volgende: “Show My Street is fijn in elkaar gezet, maar vertoont alleen maar beeldmateriaal van jaren geleden en niet fotomateriaal van de dag vandaag. Het is van kapitaal belang dat deze site de juiste info en foto’s weergeeft wil je er gebruik van maken vandaag”.

Gespot via Netties.be

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

2 Reacties op “Website gespot: Show My Street (een soort Streetview)

  1. En dan zie je zo een autootje met een soort toeter op het dak door de straat rijden en ja hoor , even erna ben je wereldwijd zichtbaar, moest verboden worden!

De reacties zijn gesloten.