Een voorbeeld van een interactieve infographic met ThingLink

Al eerder schreef ik in het kader van het maken van interactieve infographics voor je digibord over Thinglink. Via de blogpost “Add More to Your Images with Thinglink” op Free technology for Teachers, vond ik onderstaande interactieve infographic bij Thinglink zelf. Interactief..?? Jawel; beweeg maar eens met je muisaanwijzer over de zwarte puntjes links boven in het plaatje en daarna over de witte puntjes in de infographic. Leuk toch!

 

Filmpje: ‘ThingLink How-to Video

Je zou een Nederlandstalige infographic bij je lessen kunnen zoeken en die m.b.v. Thinglink interactief maken, zodat ie te gebruiken is op jouw digibord.

André Manssen

blogt over gratis webtools, handige tips & trucs, lesideeën, lesmateriaal en allerlei online zaken die hij interessant en leuk vindt voor het basisonderwijs.