Freeware: PosteRazor – Maak je eigen poster

Freeware: PosteRazor – Maak je eigen poster.

Op deze website kun je – gratis – een programma downloaden, waarmee je een poster kunt maken. Niet online (webbased), maar gewoon – ouderwets :-) – op je eigen computer. Het programma is open source. Wellicht een bruikbaar programma dat de leerlingen kunnen gebruiken om – bijvoorbeeld tijdens een creatieve middag – posters te maken. Er is een Nederlandse vertaling te downloaden. Zie ‘translations’. In het filmpje hieronder wordt uitgelegd hoe het programma werkt.

Posterazor

The PosteRazor cuts a raster image into pieces which can afterwards be printed out and assembled to a poster. As input, the PosteRazor takes a raster image. The resulting poster is saved as a multipage PDF document. An easy to use, wizard like user interface guides through 5 steps. PosteRazor is available as a Windows, an OSX and a Linux version. It is an open source, GNU licensed project which is hosted on SourceForge.net.”

Filmpje: PosteRazor – Print posters at home

Via: Scoop.it! Web2 Wonders

Vind je dit bericht interessant? Deel het dan via ...

André Manssen

blogt over gratis webtools, handige tips & trucs, lesideeën, lesmateriaal en allerlei online zaken die hij interessant en leuk vindt voor het basisonderwijs.

6 reacties op “Freeware: PosteRazor – Maak je eigen poster

Reacties zijn gesloten.