Webpagina gespot over ICT vaardigheden leerkrachten

Via de Scoop.it! van Sjaboe kwam ik terecht op de webpagina “kennisnetbasis ICT” op www.wiskundeleraar.nl, de website van W. van Ravenstein (@Wiswijzer2) over Wiskunde & ICT. Wiskundeleraar.nl is het “persoonlijk documentatiecentrum”, waarin W. van Ravenstein “zo’n beetje” zijn eigen ICT-activiteiten bijhield/-houdt. Overigens een website waar heel interessante dingen te vinden zijn op het gebied van ICT!

kennisnetbasis ICT

Mei 2009 – versie 1.0
Met de Kennisbasis ICT willen wij het niveau aangeven waarover een LIO bekwame student moet beschikken. Wij realiseren ons dat deze Kennisbasis veel onderwerpen bevat. Wij zijn echter van mening dat deze onderwerpen niet meer weg te denken zijn uit de maatschappij en dat zij daarom een plek behoren te hebben in de ICT kennisbasis.” (Bron)

Zie ook: Leraar24: “Kennisbasis ICT” (geplaatst 11-08-2010)

Zie ook mijn blogposts over ICT bekwaamheidseisen voor leerkrachten:

Gespot via de Scoop.it! van Sjaboe

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone