Zoek je materiaal voor een spreekbeurt: Yurls Spreekbeurt

SpreekbeurtHet maken van een spreekbeurt is altijd lastige, zenuwslopende en heel spannende gebeurtenis voor leerlingen. Vaak wordt vaak de hele familie erbij gesleept om te helpen. Een PowerPoint maken, plaatjes e.d. verzamelen, want als je een digibord in je klas hebt staan, maken de leerlingen hier natuurlijk gebruik van. Het materiaal zoeken is vaak de lastigste klus, maar er is “hulp” hierbij!
Op de Yurls “Spreekbeurt” vinden leerlingen allerlei onderwerpen, tips en materiaal voor inmiddels 87 verschillende onderwerpen.

Yurls Spreekbeurten

Deze onderwerpen en tips voor spreekbeurten zijn een initiatief van meester Sipke Kloosterman en meester Jack Nowee. Elke week komen er nieuwe onderwerpen bij. De leerlingen kunnen ook zelf een onderwerp doorgeven. Via het contactformulier onder aan de Yurls-pagina (‘link’ in de donkergrijze balk) kunnen ze dit melden. En.., wie weet.., kunnen Sipke Kloosterman en meester Jack jouw snel helpen…

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

5 Reacties op “Zoek je materiaal voor een spreekbeurt: Yurls Spreekbeurt

  1. Ik heb zelf ook al vaker gebruik gemaakt van yurls, de website is zeer informatief en zeker een aanrader voor jongeren die een spreekbeurt moeten gaan houden.

De reacties zijn gesloten.