11 Unieke en onvoorstelbare toepassingen voor de iPad

iPad-typewriterOp makeuseof vond ik een artikel, geïllustreerd met een tiental verbazingwekkende filmpjes over toepassingen van de iPad. De titel van dit artkel: “11 Unique Uses For The iPad That You’ve Probably Never Thought Of Before”. De auteur van dit artikel schrijft:

The iPad is awesome. It’s great for games, it’s excellent for productivity, it can be used for sketching, taking notes, reading books and articles or as entertainment for children. All of these are pretty straightforward uses most of us have thought of and even utilized. But what else can the iPad do?

When I started writing this article, I couldn’t even imagine some of the uses people put iPads to. Now, I believe anything is possible with this rectangle of light and electronics. Below you will find some of the most innovative, unique and downright crazy uses I could find for the iPad, none of which involves breaking, wrecking or ruining it. Prepare to be amazed…”

Je moet echt die filmpjes even bekijken! De moeite waar. Hoe krijgen ze dat allemaal voor elkaar…?

Weet jij ook zo’n unieke en verbazingwekkende toepassing voor/van de iPad..? Plaats die dan bij de reacties!

Plaatje uit artikel makeuseof

André Manssen

blogt over gratis webtools, handige tips & trucs, lesideeën, lesmateriaal en allerlei online zaken die hij interessant en leuk vindt voor het basisonderwijs.