Website gespot: SpreekbeurtenPlein

SpreekbeurtenPleinSpreekbeurtenPlein staat vol met spreekbeurten. Geen tips, onderwerpen en informatie, maar alleen complete spreekbeurten. Wie de makers zijn van deze website – die er overigens heel verzorgd uitziet – wordt helaas nergens vermeld.

SpreekbeurtenPlein

Je staat op het punt om een spreekbeurt te moeten houden voor je klas maar je hebt geen idee waar je zou moeten beginnen of welk onderwerp je wilt bespreken. Op onze site proberen wij jongeren het een beetje makkelijker te maken door ingestuurde spreekbeurten online te zetten om als naslagwerk te gebruiken voor een spreekbeurt of andere doeleinden.

Heb je zelf een spreekbeurt die je op onze site wilt zien? Wacht dan niet en email hem naar ons door bovenaan de website op de envelop te klikken. Indien je dit leuk vind stuur dan ook je naam, school, motivatie en eventueel een aantal fotos mee om je spreekbeurt wat persoonlijker te maken.”

Via Google zijn nog veel meer van dit soort website te vinden. Zoek maar eens op “spreekbeurten”. Op 1001Spreekbeurten.nl vond ik de pagina “Een spreekbeurt met powerpoint tips”.  Handig! Deze site vermeldde overigens expliciet, dat alle spreekbeurten op de website eigendom zijn van de auteurs.

Gerelateerde berichten

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone