mei 112012
 
 Gepubliceerd op: 11 mei 2012  Rubriek: Games, Spelletjes, Webloggen, Website gespot

Via deze tweet

Tweet

 kwam ik op het weblog van Daniel van Kolfschoten “247spellen, de leukste online spelletjes!”. 

247spellen

Daniel is gestart met bloggen in maart 2012. Er staat nog niet veel op zijn blog – slechts drie berichten – maar dat zullen er ongetwijfeld meer worden, want het onderwerp van het blog is erg leuk en interessant voor het basisonderwijs. Helaas staat er nog geen pagina “Wie ben ik?”, o.i.d. op het blog. Op Twitter (@dvkolfschoten) staat o.m. te lezen dat Daniel co-owner is van de website Kinderspelletjes.nl.

Zijn laatste blogpost gaat over “Een tafeldiploma halen”. In deze blogpost o.m. een bespreking van de website www.tafeldiploma.nl. Op deze site kun je tafels oefenen en tafeldiploma’s maken en uitprinten.

Op tafeldiploma.nl ben je op de juiste plek als je alle tafels onder de knie wilt krijgen. Je kunt hier uitgebreid de tafels oefenen. Wanneer je denkt dat je alle tafels kent, dan wordt het tijd voor het tafeldiploma. Heb jij alle tafeldiploma’s al op je kamer hangen?

Tafeldiploma.nl is een onderdeel van Kinderspelletjes.nl :-). Hierbij dus wat gratis reclame voor jouw sites.

Daniel, ik wens je veel succes met je nieuwe blog!

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via ...

  Een reactie aan “Nieuw weblog: 247SPELLEN, de leukste online spelletjes!”

  1. Nieuw weblog: 247SPELLEN, de leukste online spelletjes! http://t.co/YK0ejVsG via @Manssen

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.