Een videootje genereren van jouw eigen site of blog. Leuk!!

Op www.wibbitz.com kun je – helemaal voor niks – een videoclipje laten maken van jouw eigen website of weblog. Ik heb het uitgeprobeerd! Leuk hoor!!

Manssen.nl, met berichten over…

Alléén…, de voice-over doet het helaas niet (uitgezet..??). Je hoeft je niet aan melden. Gewoon jouw (een) e-mailadres invoeren en de naam of RSS-feed van je site of blog. Dan een klik op de blauwe knop ‘Create Your Clip’ en je videoclip wordt gemaakt. Klaar terwijl u wacht!

Wibbitz

Is je filmpje eenmaal gemaakt, dan krijg je een stukje code, waarmee je jouw clip op je site of blog kunt plaatsen (embedden). Ook heb je de mogelijkheid om e.e.a aan te passen, zoals o.m. de grote van de ‘player’ en het muziekje dat tijdens het afspelen ten gehore wordt gebracht. Overigens…: de titels van de berichten op dit blog in het clipje zijn werkende ‘links’!

Wat is ‘wibbitz’?
Wibbitz is an innovative technological company creating a new visual way of experiencing content. By analyzing text we can deeply understand exactly what it’s talking about. Our Text-To-Video Platform can then match the best visual representation for the text, add voice-over narration and generate an engaging video out of it. These videos create an enhanced lean-back viewing experience that can be watched on any device. Using Wibbitz almost any article, post or feed on the web can be instantly turned into a short video clip.”

Gespot via een bericht op PowerPR

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

Eén reactie op “Een videootje genereren van jouw eigen site of blog. Leuk!!

De reacties zijn gesloten.