Gespot: Kijk mee… A4-posters met allerlei begrippen. Handig!

Handige website van Bob Rhebergen: “Kijk mee …”. Ik kwam deze handige site tegen, toen ik de blogpost “21+ Websites met gratis online oefenstof voor taal en rekenen” bijwerkte. Inmiddels staan hier zo’n 37 bronnen op met allerlei online oefenmateriaal voor rekenen en taal. Maar dit terzijde. Op “Kijk mee …” staan allemaal handige posters op A4-formaat met allerlei begrippen voor o.m. rekenen, taal, geschiedenis, tijd en meer.

Kijk mee...

Deze A4-posters (pdf) kun je downloaden, uitprinten, kopiëren en aan je leerlingen geven als “spiek”-blad. Die “spiek”-bladen kunnen ze dan in een “spiek”-schrift of een “Hoe zat het ook al weer”-schrift plakken. Je kunt er ook een boekje van maken: uitprinten, kopiëren en een nietje er doorheen en je hebt een prachtig naslagboekje.

Voorbeeld van zo’n “spiek”-blad

spelling

André Manssen

blogt over gratis webtools, handige tips & trucs, lesideeën, lesmateriaal en allerlei online zaken die hij interessant en leuk vindt voor het basisonderwijs.