40+ online tools om jouw foto’s te bewerken

foto makenWat doe je met jouw vakantiekiekjes? Maak je er iets leuks van of zet je ze alleen maar op de harde schijf van je computer? Met behulp van allei simpele online en gratis fotobewerkingsprogramma’s kun je er allerlei leuke dingen mee doen.

Op ‘Speckyboy – Design Magazine’ vond ik het artikel “40 Online Photo Editing Tools for Dummies“. Kortom: 40 online webtools om je foto’s te bewerken. Zelf heb ik er aan het eind van deze blogpost nog een paar toegevoegd.

De auteur van dit artikel schrijft:

I don’t know what professional photographers and designers think about free online photo editing services, but I’m sure that all photo fans are definitely crazy about them. These services allow you to quickly and easily modify images at your liking and don’t require any specific skills, knowledge or software. They also allow to skip numerous steps in applying complex effects to pictures and create great images with just a few mouse clicks…”

Bijna al deze diensten zijn gekoppeld aan verschillende sociale netwerken, dus je kunt de door jouw gemaakte producten delen met familie, vrienden en bekenden. Er zijn ook veel ‘fotobewerkingsdiensten’-diensten waar je gratis een account moet aanmaken om volledig van hun tooltjes gebruik te kunnen maken.

Aanvullingen op “40 Online Photo Editing Tools for Dummies

Artikelen
In deze artikelen staan ook nog de nodige tools. Er is wel de nodige “overlap”.

Wat is jouw favoriete online tool om foto’s mee te bewerken?

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

Eén reactie op “40+ online tools om jouw foto’s te bewerken

De reacties zijn gesloten.