3 Twitter tools: 2 gewoon leuk en 1 wellicht nuttig

Ben jij een Twitteraar..? Dan zijn onderstaande drie tooltjes die ik spotte op het blog ‘42bis’: “Tijd voor een lijstje: Apps en Tools – Deel I” wellicht de moeite van het bekijken waard. De eerste twee tooltjes zijn gewoon leuk (vind ik). De derde tool is misschien wel nuttig.

#1. Tweetreach

TweetReach

Tweetreach laat zien hoeveel impact jouw tweets hebben. Hoeveel invloed heeft jouw stem in de twitterverse? Tweetreach laat je dit per tweet zien.” (Bron)

TweetReach

Als je het scherm naar beneden scrollt krijg je nog veel en veel meer te zien. Gewoon doen. Je hoeft geen account aan te maken. Je kunt de tool zo gebruiken. Je hoeft alleen maar jouw Twitternaam in of een hashtag in te vullen. Wil je een diepgaande analyse e.d., dan moet je een account nemen en betalen.

#2. TweetGhetto (poster)
To create your own Tweetghetto poster, all you have to do is tell our generator which #hashtag or @username is close to your heart. See tweets become print and make their dwelling among us. Start creating.”

Twitter poster

Ik heb een poster gemaakt met de hashtag #lesPO:

Twitter poster #lesPO

Als je op een tweet klikt, kun je de lay-out veranderen of de tweet verwijderen:

Twitter poster

Tweetghetto is a time capsule for your digital world. It frames the fragments, showcases what stirs you up, and creates life-bits that bridge the gap between virtual and physical memory.”

#3. Tweepdash

Tweepdash

Met Tweepdash kun jij je Twitteraccount opschonen. “Nadat je bent ingelogd met je Twitteraccount, zie je drie lijsten verschijnen: Celebs (Twitteraccounts die jij volgt, maar die jou niet terugvolgen), Friends (jij volgt, zij volgen jou ook) en Fans (personen die jij niet terugvolgt) (Bron).”  Ik heb deze tool niet uitge-probeerd, maar dat ga ik binnenkort zeker eens doen 😉

Farah Sheikrojan – de auteur van “Tijd voor een lijstje: Apps en Tools – Deel I” – publiceert nog twee lijstjes met dit soort tooltjes op 42bis.nl. Ik ben benieuwd.

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via:
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

7 Reacties op “3 Twitter tools: 2 gewoon leuk en 1 wellicht nuttig

De reacties zijn gesloten.