nov 172012
 
 Gepubliceerd op: 17 november 2012  Rubriek: Algemeen, Puzzels

Vandaag komt Sinterklaas in Nederland. Vanaf vandaag breekt er dus weer een spannende tijd aan. Vol verwachting klopt ons hart! Yurls (@yurls) en Jack Nowee (@JackNowee) hebben ter gelegenheid hier-van een prachtige Sinterklaaspuzzel online gezet…

Sinterklaaspuzzel

Je kunt deze spannende puzzel vinden op het edublog “Webpaden en meer…” van Jack Nowee in de blogpost “Sinterklaas Letterspel” of op de Yurls “Sinterklaas”.

Wil je de leerlingen van jouw groep deze puzzel laten maken, dan kun je alle informatie over dit letterspel en de speluitleg vinden onder de i-link in het plaatje. Deze link wordt zichtbaar als je even met de muisaanwijzer over het plaatje beweegt. Je kunt de informatie en uitleg (pdf) ook hier bekijken en desgewenst downloaden.

Breng deze leuke puzzel onder de aandacht van jouw collega’s. Er zijn leuke prijzen te winnen en bovendien is het een leuke activiteit voor je groep in deze Sinterklaastijd.

Veel ‘Sinterklaas’-plezier!

Vond je dit bericht interessant? Deel het dan via ...

  3 reacties aan “De grote Yurls Sinterklaas Puzzel staat online!!”

  1. [...] Sinterklaas is weer in het land. Vol verwachting klopt ons hart! Yurls (@yurls) en Jack Nowee (@JackNowee) hebben ter gelegenheid hiervan een prachtige Sinterklaaspuzzel online gezet. De puzzel is gemaakt met de webtool Thinglink…  [...]

  2. [...] Sinterklaas is weer in het land. Vol verwachting klopt ons hart! Yurls (@yurls) en Jack Nowee (@JackNowee) hebben ter gelegenheid hiervan een prachtige Sinterklaaspuzzel online gezet. De puzzel is gemaakt met de webtool Thinglink…  [...]

  3. [...] De grote Yurls Sinterklaas Puzzel staat online!! Wellicht vind je deze berichten ook interessant…Deze week een bericht gemist? [Weekoverzicht 2012/45]Deze week een bericht gemist? [Weekoverzicht 2012/39]Deze week een bericht gemist? [Weekoverzicht 2012/42]Deze week een bericht gemist? [Weekoverzicht 2012/41]Deze week een bericht gemist? [Weekoverzicht 2012/38] Tweet Vraag, opmerking, suggestie of leuke tip? Je feedback is van harte welkom! Heb je naar aanleiding van deze blogpost vragen, opmerkingen en/of suggesties of een leuke tip? Plaats dan een 'reactie' of reageer via het 'contactformulier'. Je kunt mij ook vinden op de sociale netwerken Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ en op diverse andere plekken op het web, zoals Yurls, Diigo, Scribd (handleidingen) en Scoop.it! (online knipselkrant).  Weekoverzicht  Reacties toevoegen [...]

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.