De grote Yurls Sinterklaas Puzzel staat online!!

Vandaag komt Sinterklaas in Nederland. Vanaf vandaag breekt er dus weer een spannende tijd aan. Vol verwachting klopt ons hart! Yurls (@yurls) en Jack Nowee (@JackNowee) hebben ter gelegenheid hier-van een prachtige Sinterklaaspuzzel online gezet…

Sinterklaaspuzzel

Je kunt deze spannende puzzel vinden op het edublog “Webpaden en meer…” van Jack Nowee in de blogpost “Sinterklaas Letterspel” of op de Yurls “Sinterklaas”.

Wil je de leerlingen van jouw groep deze puzzel laten maken, dan kun je alle informatie over dit letterspel en de speluitleg vinden onder de i-link in het plaatje. Deze link wordt zichtbaar als je even met de muisaanwijzer over het plaatje beweegt. Je kunt de informatie en uitleg (pdf) ook hier bekijken en desgewenst downloaden.

Breng deze leuke puzzel onder de aandacht van jouw collega’s. Er zijn leuke prijzen te winnen en bovendien is het een leuke activiteit voor je groep in deze Sinterklaastijd.

Veel ‘Sinterklaas’-plezier!

André Manssen

blogt over gratis webtools, handige tips & trucs, lesideeën, lesmateriaal en allerlei online zaken die hij interessant en leuk vindt voor het basisonderwijs.